Zhongqing Net Review: "Vijf honderd", licht het licht van de positieve energie van China

Zhongqing Net Review: "Vijf honderd", licht het licht van de positieve energie van China

  De China-positieve energie 2021 "vijf honderd" netwerkboetieks die worden gehost door het kantoor van de Central Network Security and Information Technology Committee worden beoordeeld.

De totale hoeveelheid werken die momenteel wordt verzameld, is meer dan 10.000, die de 100e verjaardag van de oprichting van de communistische partij van China bedekt, de armoede, anti-vloratieve resultaten uitputten en uitgebreid een goed-off-samenleving opgebouwd.

  Een verhaal, een afbeelding, een paragraafvideo registreert het China en de Chinese mensen in het proces. De verkiezing geeft het volledige spel aan de belangrijke rol van positieve energie, inspirerend, inspirerend, toonaangevende mensen, netwerkpositieve energie, het aanvullen van gerechtigheid, coating is rechtvaardig, Zhang Yangzheng, gebruik positieve energie om zeker zelfverzekerd, inspirerend, met behulp van positieve energie om het vertrouwen te versterken, Verzamel het hart van het volk, warme mensen, bouw concentrisch, gecondenseerd de krachtige spirituele kracht van de nieuwe reis in de cyberruimte.

  In de selectie van dit jaar werden omroepactiviteiten, de "Great Journey" "Awakening the" "Mountain Hary" en andere literaire uitvoeringen en tv-drama’s deelgenomen aan de verklaring.

De "Great Journey" is een grootschalige scènegedicht dat de 10e verjaardag van de Chinese Communistische Partij viert. Door rijke artistieke vormen leidt de Unity’s Unity van de Chinese Communistische Partij de Chinese People’s Unlawing Struggle; "Mountain Haryy" vertelt sinds de afgelopen jaren ‘s , Xihaigu-mensen onder leiding van het Partij en het pro-arme beleid van het land om hun tegenhangers in Fujian te helpen, blijven verkennen het pad van armoede, toegang tot een beter leven door het verhaal van de strijd. De tijden bellen voor uitstekende literaire werken, zoals de "Great Journey", "Mountain Hary", etc. is een uitstekend werk van de diepe publieke opinie.

Ze hebben een gemeenschappelijk kenmerk dat ze de waarden van hedendaagse Chinese hebben laten zien, die de geest van de Chinese cultuur weerspiegelen.

Artistieke schepping knuffelt de realiteit en de kijker kan er positieve energie uittrekken.

Met culturele mensen, culturele mensen, zet het spirituele rijk van mensen voortdurend, dit is het uitgangspunt en de grond van literaire en kunstwerkers, en het is een positieve energiemodus van de echo-vraag.

Literaire werken Doe mee aan de selectie-omroepactiviteiten, men verklaart de erkenning van de activiteiten van de activiteiten, en de twee kunnen ook de toenemende effecten van activiteiten zien.

Dit is ook de resultaten die zijn verzameld door een een-sessie.

Deze inspanningen, invloedrijke culturele werken nemen deel aan de verklaring, waarbij het licht van China precies verlicht. Onze samenleving is vol positieve energie, onze mensen zijn vol optimisme, deze zijn allemaal echt.

Anhui Cerebral Palsy College toelatingsexamen 603 punten; Yunnan "Iron Man" Wang Jiachao

In de weg, publiceer de geavanceerde daden van "Positieve energie" -personages en nobele geest, output niet-negatieve netwerken aan de meerderheid van Netizens, dit is de reden waarom "gewone cast is geweldig, held is van de mensen, iedereen is niet betaalbaar!" Telkens wanneer u naar een selectie-uitzending gaat, is het een "debuut" van de positieve energie van China. Door een ronde van de ronde, laten we zien hoeveel mensen in de inspanning vechten, en de mensen van de strijd mooier hebben. "Vijf honderd", licht het licht van de positieve energie van China. Force to the verjonging, de Geest is enthousiast, laat dit licht, laat dit licht, schijnen een schattig China, jeugd China, kan, charme China, en betreden China! (LI QN).